Exclusief promotie optreden The Cosmic Carnaval

DOESBURG – De winnaar van de Grote Prijs van Nederland, The Cosmic Carnaval, doet met een toer van Live in Your Living Room Hanzestad Doesburg aan. De energieke muziekband The Cosmic carnaval geeft een exclusief promotieoptreden voor maximaal 33 personen in Galerie Veerpoort in Doesburg op zondag 27 juni van 15.30 tot 18.00 uur. De galerie met Aboriginal schilderijen is vanaf 14.00 uur open. De band geeft akoestische concerten met alleen noodgedwongen de basgitaar en piano op huiskamersterkte, versterkt. “De harmonieën in combinatie met de grooves springen eruit”. Zo luidde het juryrapport van de Grote Prijs in december 2009, waar de Rotterdammers zowel de jury- als de publieksprijs overtuigend wonnen. Voor 10 euro hebben bezoekers entree, koffie of thee met wat lekkers, twee drankjes en de band.

www.liveinyourlivingroom.nl/tour_thecosmiccarnival.html
www.youtube.com/thecosmiccarnival
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.