Home / Dieren / Senioren 2 kampioen

Senioren 2 kampioen

DIEREN – Wederom is er een team van de Dierense korfbalvereniging KV Diderna / Visser Sloopwerken kampioen geworden in hun klasse. Nadat alle drie de jeugdteams hun kampioenstitel in de wacht hadden gesleept, was het nu de beurt aan het team van de senioren 2. Tijdens de laatste thuiswedstrijd kreeg de tegenstander het zwaar. KV Diderna / Visser Sloopwerken won ruimschoots met een eindstand van 15 – 11. Dit werd vanzelfsprekend uitbundig gevierd; het kampioensfeest duurde tot in de kleine uurtjes.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.