Home / Dieren / Alle geslaagden van Het Rhedens in Dieren en Rozendaal

Alle geslaagden van Het Rhedens in Dieren en Rozendaal

DIEREN / ROZENDAAL – Op woensdag en donderdag ontvingen de geslaagde middelbare scholieren van het Rhedens in zowel Dieren als Rozendaal bericht als ze de examens met goed gevolg hadden afgelegd. Hierbij alle namen en ook namens de redactie; allemaal van harte gefeilicieerd:

 

VMBO Basisberoepsgerichte Leerweg (locatie Dieren)

Sector Economie, afdeling handel en administratie
RHEDEN: Samet Karademir; DIEREN: Nadia Huijbers, Levent Hündü, Esra Tüylüce; SPANKEREN: Daniël Riggeling; DOESBURG: Hami Lal; EERBEEK: Mükremin Dünar.
Sector Techniek, afdeling techniek breed
RHEDEN: Guido Schuurman; DIEREN: Alican Aydemir, Gerald Iterson; DOESBURG: Liron Mosterd, Brian Nachtegaal; SPANKEREN: Wessel Burgers.
Sector Zorg en Welzijn, afdeling zorg en welzijn
RHEDEN: Mitch den Heijer, Stephanie Venema; DIEREN: Anouk Beumer, Mandy Boesveld, Nicky Boonstra, Melanie Decheiver, Fabiënne Freriks; SPANKEREN: Kristel Wagenvoorde; DOESBURG: Jessica Gerritsen, Björn ten Hove; BRUMMEN: Iris Blom, Anne ten Brinke, Kayley Hafkamp, Iris Kelder; EERBEEK: Jolien Boot, Marlies Boot.

VMBO Kaderberoepsgerichte Leerweg (locatie Dieren)

Sector Economie, afdeling handel en administratie
RHEDEN: Matthijs Hendriks; DIEREN: Lyka Caculitan, Monica Dunova, Naline Roetgerink, Jacob Szkudlarek, Can Zeki; DOESBURG: Merve Bas, Sharon Bhagai, Jerf Geurtsen, Neville van Haren, Sefa Kamus, Enes Kocayörük, Christiaan van Krieken, Jeremy Kuiper, Canan Soydan, Jasper van Splunter, Lana Vree, Nick Wagemaker, Esma Yildirim, Emirhan Yorulmaz; ANGERLO: Marieke Pinta; DREMPT: Julie Maalderink.
Sector Techniek, afdeling techniek breed
RHEDEN: Jeroen Bernds, Kevin de Jongh; DIEREN: Marc Ditewig, Daniël van der Hoeven, Nairi Martirosyan, Roel Pas, Peter Wallert, Davy van Zon, Stefan Zweers; ELLECOM: Casper van Lünzen, Andy van Santen; SPANKEREN: Joppe Morriën; DOESBURG: Jarno de Beijer, Sjoerd Oude Wolbers; OLBURGEN: Jari Bremer; BRUMMEN: Vincent Muraglia, Niels Uit de Weerd; EERBEEK: Roy Nikkels.
Sector Zorg en Welzijn, afdeling zorg en welzijn
ARNHEM: Laura Bijsterveld; RHEDEN: Marleen Terbeek; DIEREN: Danique Botter, Nikki Brouwer, Anneloes de Gunst, Nicole van Hees, Bas Hietbrink, Mariska Janssen, Yosja Lenzen, Sharon van Limbeek, Tiffany Miggelbrink, Kevin Procee; DOESBURG: Thieme Smeenk, Natascha van den Wijngaard; ANGERLO: Hilde van der Cruijsen; GIESBEEK: Sanne Koenis; BRUMMEN: Shekiba Rezaie; EERBEEK: Marieke Gosselink, Manon Kleiboer; HALL: Melissa Dusink, Kim Jonkers.

VMBO Theoretische Leerweg (locatie Dieren)

RHEDEN: Ezra Beernink, Carlo Dorland, Sylvana Liet, Dennis Lodder, Bastiaan Louwé, Theo Sanders, Guilliano Ytsma; DE STEEG: Remy Christian, Leonie Jansen, Denise Kerssen, Jip van Kuijk, Chiara Schut; ELLECOM: Mireille Hakken; DIEREN: Koray Akdogan, Kasper Alberda, Suleman Amermatin, Tamara Babayan, Boris Beinema, Caner Demirci, Kübra Elarslan, Ernst Elzenga, Robin van Gaalen, Yasemin Gökmen, Rosa Groters, Zeynep Hündü, Lieke Jacobs, Patricia Jansen, Heda Khanpour, Dajo Kunz, Juliette Leune, Wouter Oldenhave, Wouter Stroeve, Miguel Woelders; SPANKEREN: Floris Versteeg, Thomas van Zadelhoff; LAAG SOEREN: Pascal ten Bras; DOESBURG: Sainoel Bakridi, Emine Bas, Luuk Berentsen, Desirée van den Berg, Mieke Bijlhout, Rosalie van Essen, Joyce Hendriksen, Milan Langenhof, Jasper Lindner, Michelle Reinders, Davey Renner, Glenn Rijmers, Roshnie Sukhraj, Siërra Usmany; GIESBEEK: Kevin Schild; BRUMMEN: Sharon Hamer, Iris Keurhorst, Celine Weenink; LEUVENHEIM: Sabine Pannekoek, Sander Regelink; EERBEEK: Misha Berendsen, Yara Schotpoort; KEIJENBORG: Tom Kerkhof.

 

HAVO (locatie Rozendaal)

ARNHEM: Tim Brinksma, Alexander Staal; HUISSEN: Alieke Stijf; WESTERVOORT: Falko Kuipers; GIESBEEK: Rick van de Lisdonk, Svenja Peters; ROZENDAAL: Leonne Dieleman, Maarten Kip, Ruben te Witt; VELP: Maaike Bongers, Jimmy Brenninkmeyer, Zaïra Cremer, Sanne Dekkers, Willem-Jan Eisinga, Roy de Geest, Koen Grosman, Sam Jansen, Nick Kemperman, Nick Koopmans, Jelmer Tjadens, Kevin Vos, Jiska Walda, Floris Wilmink; RHEDEN: Lonneke Hendriks, Thomas Jansen, Veerle Lammerts van Bueren, Jeroen Lodder, Fay Olijslager, Nathalie Peters, Nick van Wijk; DE STEEG: Dion van Deijl, Daniël Geerling, Ilse van Woerkom; ELLECOM: Sebastiaan Brouwer, Sefanne Hakken, Wouter van Mierlo, Bas Opdam, Len Wismeyer; DIEREN: Shekib Anwari, Laura Bannink, Bahar Cobanoglu, Jeroen Dopper, Loes van Giessen, Sebastiaan Hopmans, Leander Huisken, Kimberly Jonkers, Sigrid Kranenburg, Jounil Lentink, Cansu Palavan, Mieke Scherpenzeel, Christian Sørensen, Arend van Splunter, Alex Theunissen, Ilse van der Veen , Jorike Verlaan, Martijn van de Werken, Willart van de Wildenberg, SPANKEREN: Marc Smit, Anneloes van de Werff, Moniek van de Werff, Tim Wijnstok; DOESBURG: Jesse Hagenouw, Sem Maatkamp, Annet Polak, Kevin Verhoef, Lisa van der Voort; OLBURGEN: Tom van Wijk; EERBEEK: Anne Blom, Jenzsca van Ee, Samantha Verbeek; WILP: Roos Hemelt.

 

VWO (locatie Rozendaal)

ARNHEM: Suzan van Amerongen; OOSTERBEEK: Jurriaan Evers; ROZENDAAL: Justine Feitsma; VELP: Robin Boeijenga, Wisse ten Bosch, Katinka Budel, Tony Docekal, Michelle Fakkert, Rosanne Geurts, Eline Groen, Manouk Jochem, Sebastiaan van Loosbroek, Willem Sträter, Daan Weerkamp; RHEDEN: Nicole Jansen: DE STEEG: Bertina Ransijn, Rick Schut; ELLECOM: Lynne Brouwer, Jean-Paul van Houtum, Carlien Janssen, Maarten Klunder; DIEREN: Carmen Heij, Twan Kranenburg, Matthijs van Leeuwen, Marjolein Marks, Janneke Meijer, Iris Rigter, Emma Ringelberg, Daphne Schoemaker, Emma Schouten, Anton Venhuizen; SPANKEREN: Jurre Blaauw; DOESBURG: Joshua van Kuilenburg, Daan Middelkamp, Piter Pals, Loes Schilderink, Kenny Schilderman, Stefan Venema, Liza Willemsen.

 

PRAKTIJKONDERWIJS (locatie De Tender)

IVIO rekenen/wiskunde
DIEREN: Rochelle Reinold, Robina Sins; ELLECOM: Luuk van Dulmen; SPANKEREN: Naut Zeiseink.
IVIO Nederlands niveau 1
ARNHEM: Jelena van de Sluis; VELP: Joey van Rixtel; DIEREN: Maurice Dikken, Melanie Fens, Dimitry Haverhoek, Mohammed Kalinci, Daniëlle Meyers, Robina Sins; DOESBURG: Mark Jansen, Muhammed Özen, Dylan Thijssen.
IVIO Nederlands niveau 2
VELP: Bob Burghouwt, Collin Dorland; RHEDEN: Robyn Epskamp, Michelle Jansen; DIEREN: Funda Akcora, Sabrina Elferink, Christiaan van Hemert, Susan Jansen, Bas Musch, Rochelle Reinold, Seda Tüylüce, Aniek Veenhuisen, Esmiralda Verhaaf; ELLECOM: Luuk van Dulmen; SPANKEREN: Naut Zeiseink; DOESBURG: Dominique van Beek, Marchelino van Heemskerken, Skolly Kromotiko, Demi Neervoort; EERBEEK: Rowan Tolsma; OOSTERBEEK: Melissa Vos.
IVIO Nederlands niveau 3
DOESBURG: Charel Bruil, Felicia Kelderman; EERBEEK: Pamela Nikkels.
KPC Koken in de grootkeuken
VELP: Collin Dorland; DIEREN: Christiaan van Hemert; DOESBURG: Charel Bruil, Deborah Oosterkamp; EERBEEK: Pamela Nikkels.
KPC Schoonmaken in de groothuishouding
RHEDEN: Michelle Jansen; DIEREN: Funda Akcora, Kimberley Pelgrim, Seda Tüylüce; DOESBURG: Felicia Kelderman; OLBURGEN: Samantha Abbink.
ROC Horeca Assistent niveau 1
RHEDEN: Tim Jansen; DIEREN: Aniek Veenhuisen, Sehriban Yanar; LAAG SOEREN: Jarno Kiezenbrink.
Heftruckdiploma
VELP: Bob Burghouwt; DIEREN: Theo van den Enk; SPANKEREN: Danny Duvigneau; EERBEEK: Rick Schoonhoven, Rowan Tolsma.
Heftruckcertificaat
DREMPT: Mitch van Keulen.

 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.