Home / Bronckhorst / Samen Bewegen

Samen Bewegen

BRUMMEN – De kinderopvang in Brummen, peuterspeelzaal ’t Brummeltje en basisschool De Dobbelsteen hebben aan een gezamenlijk thema gewerkt. De afgelopen weken hebben zij een pilot uitgewerkt waarin deze samenwerking tot stand kwam. Het idee erachter is om in de toekomst deze samenwerking uit te breiden naar een project met alle basisscholen in Brummen.

In eerste instantie is er een werkgroep gevormd met medewerkers uit de gebruikers van het MFC. De werkgroep heeft als thema bewegen gekozen, een onderwerp die alle partijen erg in de smaak viel. Drie weken stond het thema centraal en elke groep heeft zelf invulling hieraan gegeven. Voor alle leeftijden waren leuke activiteiten bedacht.

Dinsdag is het project gezamenlijk afgesloten. Op het speelveld tegenover de Bengelenburg / MFC hadden zich veel kinderen en ouders verzameld. Op een platte wagen stond Arjan van de BSO die samen met de kinderen allerlei liedjes heeft gezongen waarbij bewegen natuurlijk voorop stond. Ook was er een tentoonstelling met allerlei collages.
 

Lees ook

Bronckhorst is Wandelgemeente van het Jaar

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst is door wandelkrant Te Voet uitgeroepen tot Wandelgemeente van het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.