Home / Velp / In Velps café gratis bier in Bavaria-jurkje

In Velps café gratis bier in Bavaria-jurkje

VELP – Wie tijdens de wedstrijden van Nederland in een Oranje Bavaria-jurkje komt kijken in het Sem Café in Velp, drinkt gratis. “We hebben het zaaltje van de studentenvereniging naast ons café er bij kunnen huren en daarin vertonen we op een groot scherm de voetbalwedstrijden”, aldus eigenaar Paul Swemmer.

“Wij tappen al 20 jaar Bavaria, dus wij haken graag aan bij de actualiteit en de ludieke actie. Wie tijdens de wedstrijden van Oranje in zo’n jurkje komt, drinkt gratis bier. Leeftijd of geslacht maakt niets uit.”
Het zal ons benieuwen wie dat zaterdagmiddag aandurft…
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.