Home / Velp / Dag van de Buurt Velp Zuid

Dag van de Buurt Velp Zuid

VELP – Carion houdt op zondag 19 september de Dag van de Buurt in Velp Zuid, zoals ieder jaar in de buurt van de Poort. Het thema van dit jaar is Oost west Velp Zuid best. Een rommelmarkt is weer onderdeel van het programma tussen 10.00 en 16.00 uur. Belangstellenden kunnen een kraam huren. De afmeting van de kraam bedraagt één bij vier meter en de kraam kost 20 euro. Per kraam wordt 5 euro borg gevraagd. Opgeven kan bij de Poort in Velp Zuid. Kom langs of bel Mart Zweers via tel. 026 – 3645202 of Peter van Zanten via tel. 026 – 3642837 of via e-mail. p.van.zanten@carion.nl.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.