Home / Rheden / Rhedense jeugd in finale GSF Straattoernooi

Rhedense jeugd in finale GSF Straattoernooi

RHEDEN – De tennissport staat deze maand centraal bij de Rhedense jeugd. Niet alleen verzorgde tennisvereniging Beekhuizen diverse tennislessen aan leerlingen van basisscholen De kameleon, Prins Bernhard, ‘t Kleurenrijk en de Roncallischool, ook vonden er diverse voorronden plaats in het GSF Straattoernooi. Alle winnaars uit Rheden en de andere gemeenten gaan door naar de grote finale op 30 juni op het kerkplein in het centrum van Arnhem. De finale start om 14.00 uur.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.