Home / Rheden / Nieuw miniveld bij De Laak

Nieuw miniveld bij De Laak

RHEDEN – Het nieuwe miniveld van RTC de Laak is geopend tijdens de finaledag van het Brasserie Hugo’s Open Jeugdtoernooi. Er is twee jaar hard gewerkt aan het veld. Eerst is er ruimte gemaakt. Daarnaast heeft de jeugd de afgelopen twee jaar met de Grote Clubactie een bedrag van 1400 euro opgehaald, bestemd voor het miniveld. Ook hebben verschillende sponsoren een steentje bijgedragen. De heren van de parkcommissie hebben hard aan het miniveld gewerkt. Zij zijn dan ook bij de opening in het zonnetje gezet en ze kregen een mooie bos bloemen. Samen met bondsgedelegeerde Jack Wouters openden zij het veld officieel. Na de opening is het veld meteen volop in gebruik genomen.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.