Home / Rheden / Geslaagd!

Geslaagd!

RHEDEN – Woensdag kregen de leerlingen van het VMBO de uitslag van hun examens, een dag later de leerlingen van Havo/VWO. Het was de voorbije dagen in menig huisgezin een spannende tijd. Hoe goed je ook geleerd hebt, hoe goed je er vooraf ook voor stond, een beetje twijfel is en blijft er altijd wel. Groot is dan ook de opluchting bij het verlossende telefoontje of, op een andere school, het juist uitblijven van het telefoontje. Vanaf dat moment kan de vlag uit en gaat de boekentas in top. Zo ook in Rheden, waar Kevin de Jongh woensdag om 16.15 uur goed nieuws kreeg. Vader Martin maakte er een foto van.
De redactie van RegiobodeOnline.nl feliciteert De Jongh junior met dit resultaat – en via hem al die andere scholieren die met succes examen deden. Geslaagd! Gefeliciteerd!
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.