Home / Eerbeek / Dorpsraad Eerbeek Hall wil nog adequater werken

Dorpsraad Eerbeek Hall wil nog adequater werken

EERBEEK / HALL – De dorpsraad Eerbeek Hall heeft in 2009 weer veel bereikt en betekent voor de gemeenschap. De dorpsraad ondersteunde onder andere het initiatief tot voortbestaan van de peuterspeelzaal in Hall en de dorpsraad organiseerde het Politiek Debat vlak voor de gemeenteraadsverkiezingen. Toch wil het bestuur meer en wil daarom uitbreiden om nog adequater te kunnen inspelen op alle ontwikkelingen die invloed hebben op de leefbaarheid van Eerbeek en Hall. Mail of bel het bestuur.
Op de wijkdag op 25 juni vinden bezoekers vanaf 16.00 uur de leden van het Heidepad in de Lombok. Het wordt een levendige informatiemarkt waar de nieuwe wethouders, VVN, woningstichting, SWB en Dorpsraad zich tonen met elk hun eigen plannen en activiteiten.

E-mail. info@dorpsraadeerbeek-hall.nl
www.dorpraadeerbeek-hall.nl
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.