Wijken Kampioenschappen Straatvoetbal Doesburg

DOESBURG – De Oranjekoorst in Doesburg loopt hoog op. Breedtesport Doesburg houdt in samenwerking met 0313 en Sportclub Doesburg op 23 juni, 30 juni en 8 juli in drie wijken een Wijken Kampioenschappen (WK) Straatvoetbal. Daarnaast wordt drie keer een prijs voor best versierde straat uitgereikt. De best versierde straat krijgt een cheque van 200 euro voor een straatbarbecue.

De toernooien vinden plaats van 19.00 tot 21.30 uur en worden in de wijken Noordelijk Molenveld, De ooi en Beinum gespeeld.
Ieder team dient uit vier personen te bestaan: twee personen van vijftien jaar of jonger en twee personen van zestien jaar of ouder. Ieder team kan zich op de dag van het toernooi vanaf 18.45 uur inschrijven. Deelname is gratis.

www.breedstesportdoesburg.hyves.nl
E-mail breedtesportdoesburg@hotmail.com
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.