Home / Doesburg / Prijzen voor mooiste Living Statues

Prijzen voor mooiste Living Statues

DOESBURG – Tijdens de Doesburgse Hanzefeesten trokken de Living Statues veel aandacht van het publiek. Maar liefst 22 kinderen deden mee, de jongste was pas zes jaar oud. De beste levend standbeelden kregen waardebonnen, beschikbaar gesteld door warenhuis Starink. Jan Roel en Wouter hadden de act De Terechtstelling, zoals dat in de middeleeuwen ook gebeurde. Zij kregen de bon van 50 euro. De jury vond dit groepje vooral leuk omdat het tafereel zo goed in het plaatje van de Hanzedagen paste. Daarnaast waren de jongens geconcentreerd en was er veel interactie met het publiek. De tweede prijs was voor schoenhersteller Jarno, die goed in zijn rol bleef. De derde prijs ging naar Lisette en Shanne, die middeleeuwse zwerfkinderen uitbeeldden. Een eervolle vermelding ging naar zakkenroller Sebastiaan.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.