Home / Doesburg / Maatschappelijke stage

Maatschappelijke stage

DOESBURG – Streekmuseum de Roode Tooren in Doesburg heeft al voor het tweede jaar leerlingen van Het Rhedens in Dieren begeleid bij hun maatschappelijke stage. Kelly Papa, Demy Janssen, Pieter Puts en Céline Wasterval hebben een speurtocht gemaakt door het hele museum, in de vorm van een opdrachtentasje. Bezoekers aan het museum kunnen gratis meedoen aan de speurtocht. Op de foto staan van links naar rechts Céline, Pieter, Demy, Kelly en Nina Herweijer van het museum.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.