Home / Dieren / Onderhoud sportvelden Nieuwland onderzocht

Onderhoud sportvelden Nieuwland onderzocht

DIEREN – Begin dit jaar hebben gemeente Rheden en de voetbalverenigingen v.v. Erica en Gazelle Nieuwland besloten om een onderzoek te laten uitvoeren naar het beheer en onderhoud van de voetbalvelden op sportpark Nieuwland. Aanleiding waren regelmatig terugkerende opmerkingen over de slechte toestand van de velden. De belangrijkste conclusie is dat beheer en onderhoud een voldoende scoren. Wel moet de manier van beregenen in droge periodes worden aangepast. Een ander aandachtspunt is dat er voldoende tijd moet zijn voor herstel, groot onderhoud en renovatie van de velden.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.