Huldiging Nederlands kampioensteam

DIEREN – Het gouden team van volleybalvereniging AutovanOort Rebelle uit Dieren is woensdag gehuldigd door de Gemeente Rheden. Het team heeft verrassend goud veroverd op het gesloten NK-volleybal voor clubteams in de leeftijdsklasse tot en met 16 jaar. Voor de gelegenheid werd het meisjes B team van Volleybalvereniging Halley uit Wehl uitgenodigd voor een krachtmeting. Halley behaalde ook de Nederlandse titel bij de meisjes in dezelfde leeftijdsklasse. Tijdens de demonstratiewedstrijd op het beachvolleybalveld in de Dierense speeltuin, bleek het damesteam overigens te sterk voor de thuisspelende jongens.
Misschien kwam dit doordat wethouder Ronald Haverkamp, die het team namens de gemeente Rheden kwam feliciteren, een tijdje meespeelde bij de meisjes uit Wehl….

Haverkamp toonde zich later, als toeschouwer aan de zijlijn, verbaasd over het niveau van het spel en had veel waardering voor het initiatief van de Dierense volleybal vereniging AutovanOort Rebelle en de Dierense Speeltuin vereniging om Dieren te verreiken met een beachvolleybal accommodatie. Dankzij sponsoring van ondermeer Auto van Oort, Eikenaar Assurantiën en vdveen Schilders en inzet van vrijwilligers, zijn enkele prachtige beachvolleybalvelden aangelegd.

De wedstrijd werd dankzij het weer en de toegestroomde toeschouwers in een prachtige ambiance gespeeld. Rond de wedstrijd werden de spelers overladen met cadeautjes. Onder andere was een vertegenwoordiging van scholengemeenschap het Rhedens aanwezig om de knapen te feliciteren. Ook ontvingen de jongens van de club een aardigheidje en na afloop van het evenment werd genoten van door de meiden van Halley meegebrachte taart. Onder leiding van Wethouder Haverkamp werd afgesloten met een etentje in zalencentrum Theothorne, waar de jongens wederom werden verrast met cadeaus van de Gemeente Rheden en de club sponsoren Auto van Oort en vdVeen schilders.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.