Rotary werkt voor goed doel

DOESBURG / DE STEEG – Meer dan 50 leden en partners van Rotaryclub Doesburg hebben tijdens het hippische evenement Outdoor Gelderland vijf dagen diverse vrijwilligersactiviteiten uitgevoerd ten bate van het goede doel.

Zo werd ondersteuning verleend bij de diverse dressuurwedstrijden, werd een haal- en brengservice voor standhouders en bezoekers bemand, werd een oogje in het zeil gehouden bij het Kinderdorp en zijn ruim 1500 loten verkocht.

Rotaryclub Doesburg verzorgt deze vrijwillige inzet alweer voor het zesde achtereenvolgende jaar op dit mooie hippische evenement. De serviceclub doet dat met al haar leden en partners en ook dit jaar werden hun activiteiten beloond door de organisatie met een fors bedrag voor een goed doel.
Dit jaar werd gekozen voor een bijdrage aan de VPGO, de Vereniging Paardrijden voor Gehandicapten Oost Nederland en na afloop van de Grote Prijs van Gelderland op zondagmiddag, werd een checque van maar liefst 10.000 euro uitgereikt aan de voorzitter van de VPGO, heer Van de Aart, die deze in grote dank aanvaardde.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.