Home / Velp / Verbouwing bieb Velp

Verbouwing bieb Velp

Aan de selfservice in de bibliotheek in Velp wordt tot maandag 5 juli gewerkt. De service wordt verder gemoderniseerd. De bibliotheek blijft tijdens de werkzaamheden wel geopend. Er komt een intelligente brievenbus, waardoor het inleveren van boeken eenvoudiger wordt. Voor het uitlenen komt er een extra punt, zodat de wachttijd korter wordt. Daarnaast wordt de servicebalie centraal in de bibliotheek geplaatst.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.