Home / Velp / Meidenteam veldvoetbal Nederlands Kampioen

Meidenteam veldvoetbal Nederlands Kampioen

VELP – Het meidenvoetbalteam van eersteklassers van het Arentheem College Thomas a Kempis in Arhnem is Nederlands Kampioen geworden in het nieuwe onderdeel veldvoetbal. Na drie voorrondes hebben de meiden uit Arnhem en Velp zich geplaatst voor de grote finale van Mission Olympic, de grootste landelijke sportcompetitie voor middelbare scholieren. De finale werd gespeeld in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Hier werden zeven poulewedstrijden gespeeld van vijftien minuten. Het Arnhemse team won deze allemaal met slechts één goal tegen. De daaropvolgende finale van twee keer tien minuten is gewonnen met 4-0.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.