Meidenteam veldvoetbal Nederlands Kampioen

VELP – Het meidenvoetbalteam van eersteklassers van het Arentheem College Thomas a Kempis in Arhnem is Nederlands Kampioen geworden in het nieuwe onderdeel veldvoetbal. Na drie voorrondes hebben de meiden uit Arnhem en Velp zich geplaatst voor de grote finale van Mission Olympic, de grootste landelijke sportcompetitie voor middelbare scholieren. De finale werd gespeeld in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Hier werden zeven poulewedstrijden gespeeld van vijftien minuten. Het Arnhemse team won deze allemaal met slechts één goal tegen. De daaropvolgende finale van twee keer tien minuten is gewonnen met 4-0.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.