Letsel bij botsing tussen buggy en auto

ROZENDAAL – Twee mannen (een 30-jarige Puttenaar en een 49-jarige Apeldoorner) zijn dinsdagmiddag naar het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem gebracht. De twee zouden letsel hebben opgelopen bij een ongeval tussen een buggy en een auto.

De twee mannen reden op een buggy over de Beekhuizenseweg in Rozendaal, komende uit de richting van de Kluizenaarsweg. Een door een 29-jarige Eerbeker bestuurde auto kwam uit tegenovergestelde richting aanrijden. Vermoedelijk nam de buggy een bocht niet goed, week daardoor van de rijbaan af en botste tegen de wagen.
Hulpdiensten kwamen ter plaatse. De mannen op de buggy zouden gewond zijn en klaagden over pijn aan nek en borst. De Puttense bestuurder werd door ambulancebroeders naar het hospitaal gebracht. Mogelijk heeft hij zijn arm gebroken. De Apeldoornse bijrijder zat klem en moest door de brandweer worden bevrijd. Hij werd vervolgens ook naar het ziekenhuis gebracht. De aard van zijn letsel is nog onbekend. De buggy – die total loss was – zou nog door een tweede buggy zijn geraakt. Voor zover duidelijk waren er geen andere gewonden dan de twee mannen.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.