Home / Loenen / Jaarvergaderling Supportersvereniging LAT ‘77

Jaarvergaderling Supportersvereniging LAT ‘77

LOENEN – De Supportersvereniging van het Loenens Autoteam ’77 houdt op woensdag 23 juni een ledenvergadering in café Den Eikenboom in Loenen. Na de jaarstukken wordt het nieuwe winterprogramma besproken. Bij de bestuursverkiezing is Peetje Poelarends aftredend en herkiesbaar. Ook wordt nog een nieuw bestuurslid gezocht. Na de pauze informeert het bestuur van LAT over het internationale autocrossweekend op 31 juli en 1 augustus. De vergadering begint om 20.00 uur.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.