woensdag 01 december 2021 | WEEK 48 |
HomeLeuvenheimCommissieleden Oranjefeest Leuvenheim gehuldigd

Commissieleden Oranjefeest Leuvenheim gehuldigd

LEUVENHEIM – Op het speelveld van obs ‘de Rietgors’ in Leuvenheim werden in het weekend de jaarlijkse Oranjefeesten. Dit jaar besloot de Oranjecommissie degene te huldigen die 25 jaar of langer lid zijn van de Oranje Commissie. Het bestuur vond het wel eens tijd dat de leden die zich al zoveel jaren vrijwillig inzetten, eens in het zonnetje gezet mochten worden.
Er waren erg mooie medailles speciaal gemaakt voor de Oranjecommissie. Dit weekend werd Henk Jonkers gehuldigd voor zijn 34 jarige inzet bij de Oranjecommissie. Henk maakt elk jaar weer een prachtige vogel voor het vogelschieten. Daarnaast is hij vanaf donderdag al bezig voor de feesten met het één en ander ophalen wegbrengen en opbouwen van bijvoorbeeld de schiettenten. Dit bijna allemaal per tractor, wat al gewoon is geworden in Leuvenheim en op zou vallen als het anders zou gaan.
Daarna was Henk Jonkers aan de beurt. Henk is al 32 jaar lid van de commissie en zorgt altijd netjes voor het werk achter en om de bar. Elke dag zit Henk ook bij de muntverkoop, wat ook eigenlijk vanzelfsprekend is. Als derde was Henk Nieuwland aan de beurt. Hij is al 25 jaar lid van de commissie. Hij zorgt dat er elk jaar weer genoeg kogeltjes en buksen aanwezig zijn voor in de schiettenten. En staat ook elk jaar met veel plezier in de schiettenten bij het pijpjes of schijfschieten.
En als laatste was Tonnie Brouwer aan de beurt. Hij is ook al 25 jaar lid. Tonnie heeft jarenlang in de zeskampcommissie gezeten van de Oranjecommissie dit houdt in dat je zorgt voor al die geweldige spellen voor de zeskamp de zaterdagmiddag. Daarnaast is Tonnie ook altijd luid en duidelijk te horen het hele weekend door de microfoon. Dit om live verslag te doen wat er allemaal afspeelt tijdens de zeskamp en het vogelschieten.
Het kwartet heeft een heuze OC medaille gekregen en voor de vrouwen niet te vergeten een mooie bos bloemen.
 

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0215160_glasvezel.jpg

Wethouder neemt kijkje bij aanleg glasvezel

OEKEN - Op woensdag 10 november bezocht wethouder Pouwel Inberg aannemer Van Gelder Telecom tijdens de graafwerkzaamheden aan ’t Looweg in Oeken. Na een kennismaking met het team volgde een rondleiding met de uitvoerder, waarbij er veel werd verteld en uitgelegd over de aanleg van het glasvezelnetwerk.

0215555_repaircafe.jpg

Repair Café in Rheden

RHEDEN - Zaterdag 4 december van 9.30 tot 12.00 uur is het Repair Café in het Dorpshuis in Rheden weer geopend. De vrijwilligers gaan aan de slag met alles wat er te repareren valt, zoals elektrische apparaten en kleding, maar dit keer kan ook hulp worden geboden bij sinterklaasgedichten.

0215246_euros__geld__munten.jpg

Nieuwe subsidieregeling Gelderse thematische verhaallijnen

REGIO - Provincie Gelderland draagt met de nieuwe gezamenlijke subsidieregeling 'Gelderse thematische verhaallijnen’ bij aan een toekomstbestendige cultuur- en vrijetijdssector. Deze regeling stimuleert samenwerking tussen musea onderling én tegelijkertijd de samenwerking tussen de museale en de vrijetijdssector.

0215604_Olivier_Mareschal.jpg

Buurtbewoners opnieuw in actie voor veiligere Oranjeweg Rheden

RHEDEN - Buurtbewoners Olivier Mareschal en Ron Baars blijven aandacht vragen voor de gevaarlijke verkeerssituatie op de Oranjeweg in Rheden. Er wordt naar hun beleving te vaak te hard gereden. Acties in het verleden hebben niets opgeleverd, maar toch geven ze de moed niet op. Met bordjes herinneren ze de

0216016_Pietenspeurtocht.jpg

Pietenspeurtocht voor de Rhedense jeugd

RHEDEN - Op zaterdag 27 november was er aardig wat activiteit rond de Zuidflank in Rheden. Op initiatief van WIK en Sportcombinatie Rheden kon de jeugd van alle verenigingen uit het dorp deelnemen aan een leuke speurtocht. Bijna 100 kinderen van deze verenigingen en van scouting de Rhedense Pioniers, Rheko,

0215390_Schaatsen.jpg

Geen ALV IJsvereniging

LAAG-SOEREN - De algemene ledenvergadering van de IJsvereniging Laag-Soeren, die gepland stond voor 6 december, gaat in verband met de coronamaatregelen niet door. De vereniging maakt op een later moment een nieuwe datum bekend.