Commissieleden Oranjefeest Leuvenheim gehuldigd

LEUVENHEIM – Op het speelveld van obs ‘de Rietgors’ in Leuvenheim werden in het weekend de jaarlijkse Oranjefeesten. Dit jaar besloot de Oranjecommissie degene te huldigen die 25 jaar of langer lid zijn van de Oranje Commissie. Het bestuur vond het wel eens tijd dat de leden die zich al zoveel jaren vrijwillig inzetten, eens in het zonnetje gezet mochten worden.
Er waren erg mooie medailles speciaal gemaakt voor de Oranjecommissie. Dit weekend werd Henk Jonkers gehuldigd voor zijn 34 jarige inzet bij de Oranjecommissie. Henk maakt elk jaar weer een prachtige vogel voor het vogelschieten. Daarnaast is hij vanaf donderdag al bezig voor de feesten met het één en ander ophalen wegbrengen en opbouwen van bijvoorbeeld de schiettenten. Dit bijna allemaal per tractor, wat al gewoon is geworden in Leuvenheim en op zou vallen als het anders zou gaan.
Daarna was Henk Jonkers aan de beurt. Henk is al 32 jaar lid van de commissie en zorgt altijd netjes voor het werk achter en om de bar. Elke dag zit Henk ook bij de muntverkoop, wat ook eigenlijk vanzelfsprekend is. Als derde was Henk Nieuwland aan de beurt. Hij is al 25 jaar lid van de commissie. Hij zorgt dat er elk jaar weer genoeg kogeltjes en buksen aanwezig zijn voor in de schiettenten. En staat ook elk jaar met veel plezier in de schiettenten bij het pijpjes of schijfschieten.
En als laatste was Tonnie Brouwer aan de beurt. Hij is ook al 25 jaar lid. Tonnie heeft jarenlang in de zeskampcommissie gezeten van de Oranjecommissie dit houdt in dat je zorgt voor al die geweldige spellen voor de zeskamp de zaterdagmiddag. Daarnaast is Tonnie ook altijd luid en duidelijk te horen het hele weekend door de microfoon. Dit om live verslag te doen wat er allemaal afspeelt tijdens de zeskamp en het vogelschieten.
Het kwartet heeft een heuze OC medaille gekregen en voor de vrouwen niet te vergeten een mooie bos bloemen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.