Home / Eerbeek / Automobilist onder invloed in Eerbeek

Automobilist onder invloed in Eerbeek

EERBEEK – De politie heeft maandagmiddag een 51-jarige automobilist uit Eerbeek aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol.

De man werd rond 17.15 uur staande gehouden aan de Brummenseweg in Eerbeek. Hij viel op doordat hij op de kruising Brummenseweg/Lageweg geen voorrang verleende aan een naderende automobilist die voorrang had. Deze automobilist moest sterk afremmen om een aanrijding te voorkomen. Een agent zag dit voorval en nam van de automobilist een blaastest af. Deze wees uit dat de man onder invloed was waarop hij werd aangehouden. De automobilist werd overgebracht naar het politiebureau waar hij een promillage blies van 1.4. Het rijbewijs van de man werd ingevorderd. De politie maakt proces-verbaal op.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.