Home / Doesburg / Rotra shirtsponsor De Graafschap

Rotra shirtsponsor De Graafschap

DOESBURG – De naam van Koninklijke Rotra, met haar hoofdkantoor in Doesburg, prijkt vanaf het komende seizoen op de rechterborst van ‘De Superboeren’. De logistieke dienstverlener wil door middel van deze samenwerking met voetbalclub De Graafschap haar doelstellingen, inzake het realiseren van meer naamsbekendheid, verwezenlijken. Het meer dan 100 jaar oude familiebedrijf Rotra telt met haar vestigingen in Nederland en België inmiddels 550 medewerkers. De positieve uitstraling, duurzame groei en no-nonsense van De Graafschap sluiten uitstekend aan bij Koninklijke Rotra en haar bedrijfsvoering.

De Graafschap is erg tevreden met de support van Koninklijke Rotra; “Deze logistieke topper met de wortels in ons gebied, maakt goed gebruik van onze exposurewaarde. Beide partijen plukken hier de vruchten van”, aldus Commercieel Directeur van De Graafschap Henk Bloemers.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.