Home / Doesburg / Honderd Doesburgers extra voor Burgernet

Honderd Doesburgers extra voor Burgernet

DOESBURG – Ruim honderd Doesburgers hebben zich tijdens de Hanzedagen aangemeld bij Burgernet. Dit is een samenwerking tussen burgers, gemeente en politie met als doel veiligheid te bevorderen. Er wordt gebruik gemaakt van een telefonisch netwerk. Met de honderd aanmeldingen in Doesburg staat het totaal op 650. Gestreefd wordt naar 700 deelnemers. Burgernet gaat op 1 augustus van start in Doesburg. Wie alsnog wil deelnemen kan zich aanmelden via www.burgernet.nl.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.