Home / Dieren / Zussen lopen voor Pink Ribbon

Zussen lopen voor Pink Ribbon

DIEREN – Jacqueline Breederland, oud-inwoonster van Dieren, loopt samen met haar zussen Arja en Lenny mee in A Sister’s Hope. Deze landelijke sponsorloop vindt plaats op 9 en 10 oktober. Er wordt in deze twee dagen 60 kilometer gelopen van Amersfoort naar Amsterdam. Iedere deelnemer moet minimaal 1500 euro inzamelen voor Pink Ribbon. Jacqueline, Arja en Lenny vormen samen het team De Breeder(s)land Sisters. Iedere kleine bijdrage is meer dan welkom op giro 2947137 tnv Stichting A Sister’s Hope ovv deelnemersnummer 3065. Kijk voor meer informatie op de website van de zussen www.breederslandsisters.tk.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.