Home / Dieren / Kunstproject De Boomgaard

Kunstproject De Boomgaard

DIEREN – Wie vorige week het schoolplein van basisschool De Boomgaard aan de Essenhof in Dieren betrad, werd verwelkomd door levensgrote poppen. Die poppen waren gemaakt door de kinderen van genoemde basisschool. De leerlingen hadden de weken ervoor kennis gemaakt met vele kunstvormen. Natuurlijk zijn ze ook zelf aan de slag gegaan: er werd kleding ontworpen, die op de avond van de afsluiting van het kunstproject aan ouders en belangstellenden getoond werd. Dat gebeurde op een heuse modeshow. Leerlingen toonden ook kunstwerken en konden hun ouders veel vertellen over de kunstenaars die hen geïnspireerd hadden. De afsluiting was een groot succes voor ouders en kinderen.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.