Voetbalquiz Sportclub Brummen

BRUMMEN – In de kantine van Sportclub Brummen werd vorige week een voetbalquiz gehouden, waarbij deelnemende koppels hun kennis over voetbalzaken konden testen. Het evenement vond plaats in het kader van activiteiten voor het 100-jarig jubileum van de club. De organisatie was in handen van spelers van het derde elftal van Sportclub Brummen. Het bureau ‘No ball games’ (van Hugo Borst en Hans-Jörgen Nicolaï) was ingehuurd om de avond in te vullen. Ongeveer dertig duo’s hadden zich aangemeld voor deelname en kregen vragen voorgelegd, die werden ondersteund middels geluid- en videofragmenten. In de voorronde moest antwoord worden gegeven op zestig zeer pittige vragen, die gingen over het nationale en internationale voetbal. Nadat het ingeleverde werk was nagekeken, bleven vijf koppels over voor de finale. Zij kregen nog eens vijftien vragen voorgelegd.

Rad van Avontuur
Hans-Jörgen Nicolaï vuurde de vragen af op de deelnemers. Tussen elke serie van twintig vragen, was een korte pauze, waarin Martijn Timmer en Arjan Eikelboom de aanwezigen vermaakten met een bijzondere act aan het Rad van Avontuur. Hierbij konden prijzen worden gewonnen, die bijna allemaal iets te maken hadden met ‘Oranje’. Nadat de ‘vakjury’ de formulieren had gecontroleerd, kwam de volgende winnaars uit de bus: 1. Arno Wichelo/Michiel Nagelmaeker, 2. Rick en Koen te Velthuis, 3. Hans Holterman/Paul Hurenkamp, 4. Nick Dijkman/Martin Schuite en 5. Tyas Gerritsen/Stephan Wijsman. Aan het slot van de avond bedankte Harry Timmer, voorzitter van de jubileumcommissie, allen die hadden meegewerkt aan het welslagen van dit evenement. Ook was er een bedankje voor het kantinepersoneel, dat zorgde voor een drankje en een hapje.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.