Home / Beekbergen / Kinderdagverblijf Pommetje geopend

Kinderdagverblijf Pommetje geopend

BEEKBERGEN – Kinderdagverblijf Pommetje opende onlangs haar deuren in Beekbergen. Het verblijf is opgezet door Leontien van der Werff, die samen gaat werken met leidsters Manon en Kelly. Tijdens de opening is nogal wat speelgoed cadeau gedaan, waar de kinderen lekker mee aan de slag kunnen. Pommetje is gevestigd aan de Loenenseweg 56, op het terrein van het Immendaal, net buiten Beekbergen. Er zijn nog plekken voor nieuwe kinderen.
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.