Home / Velp / Twintig nieuwe natuurgidsen

Twintig nieuwe natuurgidsen

VELP – De diploma-uitreiking vond plaats in de aula van Helicon Opleidingen in Velp. Daar waren werkstukken van vijf groepen cursisten te zien: wandel- en fietstochten langs de landgoederen, een GPS-tocht voor jongeren, een rolstoelroute met materiaal voor begeleiders en een inventarisatie van cultuurhistorische elementen in het Rozendaalse bos. De cursisten gaan met hun diploma niet alleen gidsen, ze gaan ook de vele werkgroepen van IVN versterken.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.