Home / Regio / Schrijfwedstrijd over dieren en trawanten

Schrijfwedstrijd over dieren en trawanten

REGIO – De Gelderse Schrijvers Kring houdt in samenwerking met Uitgeverij Kontrast haar jaarlijkse schrijfwedstrijd met dit jaar het thema dieren. Schrijfliefhebbers kunnen proza of poëzie indienen over dieren en trawanten.

De niet eerder gepubliceerde verhalen (maximaal 1.000 woorden) of gedichten 9Maximaal 30 regels) moeten voor 4 oktober worden gestuurd naar e-mail. gsk.uitgeverijkontrast.nl of info@degsk.nl. Het inschrijfgeld bedraagt 12,50 euro. van de beste inzendingen wordt een bundel samengesteld. Elke deelnemer ontvangt de bundel en mag gratis de literaire avond in Velp op 27 november bijwonen.

www.degsk.nl
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.