Home / Regio / Collecteweek Rode Kruis van start

Collecteweek Rode Kruis van start

REGIO – Ruim 28.000 vrijwilligers van het Rode Kruis collecteren van 20 tot en met 26 juni door het hele land. Het Rode Kruis komt op voor chronisch zieken en gehandicapten en is al jaren actief om eenzaamheid te bestrijden. Jaarlijks genieten 6.000 gasten van aangepaste vakanties op het vakantieschip of in één van de Rode Kruis vakantiehotels. Mensen in nood, na rampen en calamiteiten, kunnen rekenen op directe hulp van het Nederlandse Rode Kruis.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.