Home / Ellecom / EDS viert 65-jarig bestaan

EDS viert 65-jarig bestaan

ELLECOM – Het was 29 mei feest bij Sportclub EDS uit Ellecom; de club vierde haar 65-jarig bestaan. De dag begon met de wedstrijd tussen de laatste twee senioren kampioenen: het eerste elftal van 1980 en het tweede elftal van 2008. De leuke wedstrijd werd gewonnen door het tweede elftal met 6-4.

Aansluitend werd de druk bezochte reunie gehouden, gevolgd door de feestavond die ook werd gevierd in het clubgebouw. Er was ook een loting die notaris van de Brink verrichtte. Nummer 7563 heeft een LCD tv gewonnen, 5005 een digitale fotocamera, 7541 een dvd speler, 4365 een Parrot carkit, 5252 een taartbon, 4957 een elektrische bakplaat en 7441 een taartbon. Prijswinnaars kunnen zich melden bij D. Kloman via tel. 06 – 53698917.

Foto: de twee laatste senioren kampioenen elftallen met beide technische staffen van vroeger.
 

Lees ook

Excelsior viert 125-jarig bestaan met groots concert

ELLECOM – Muziekvereniging Excelsior in Ellecom en De Steeg jubileert. De vereniging werd opgericht in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.