Home / Eerbeek / Paard- en ponydagen in Eerbeek

Paard- en ponydagen in Eerbeek

EERBEEK – De landelijke Rijvereniging en Ponyclub de Veluwezoom houdt op zaterdag 26 en zondag 27 juni voor de twee-entwintigste maal de Eerbeekse Paard- en ponydagen. Op de zaterdag mogen bezoekers zich verheugen op 300 starts bij de pony’s en op zondag staat er ruim 350 paarden aan de start. Het evenement is gratis toegankelijk en wordt gehouden op het terrein van de Veluwezoom aan de kanaalweg / Prof. Weberlaan en de daaromheen liggende terreinen.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.