Home / Doesburg / Doesburgse tennissers winnen toernooi Het Heiderbos

Doesburgse tennissers winnen toernooi Het Heiderbos

DOESBURG – Het begint langzamerhand een traditie te worden dat en herendubbel van Tennisvereniging Doesburg 2002 het bekende Centerparcs toernooi wint. Hoewel de heren al direct met pech te kampen kregen door uitval met blessures van de heren De Graaf en Berends, tastte dat de motivatie niet aan. Het dubbel Olijve / Van Gelderen bleek ruim te sterk voor de rest van het deelnemersveld. De tweede herendubbel, Zwiers / Heij, wist overtuigend beslag te leggen op de tweede plaats.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.