Home / Dieren / Vakantie Texas voor bewoners Beverode

Vakantie Texas voor bewoners Beverode

DIEREN – Dit jaar hebben de vrienden van Beverode in Dieren de bewoners uitgenodigd voor een vakantie naar Texas: drie dagen in het Country- Western hotel Beverode. De drie dagen stonden helemaal in dat thema. De zaal was compleet verbouwd tot saloon waar alle activiteiten werden gehouden. Bewoners werden de eerste dag verwelkomd door de sherrif en zijn hulp sherrif voor het welkoms-western ontbijt buffet waar een ieder een bandana om de nek kreeg voor drie dagen Texas. Er was veel muziek, dans en lekker eten. De bewoners hebben genoten.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.