Home / Dieren / Met de happy Bus naar de dierentuin

Met de happy Bus naar de dierentuin

DIEREN – Met de bus van de Stichting Happy Bus Day zijn de deelnemers van de sportinstuif in Dieren een dagje naar de dierentuin in Amersfoort geweest. Natuurlijk werd er eerst koffie gedronken, met gebak. Daarna werden er drie groepen gevormd om zo het park in te gaan. De deelnemers hadden een rood petje op zodat ze goed herkenbaar waren. Naast het bewonderen van de vele dieren waren er nog andere attracties in het park. Moe maar voldaan waren de deelnemers om klokslag 17.00 uur weer terug in Dieren.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.