Derde maal Nederlands kampioen

DIEREN – Het team 35 plus van Tennisvereniging Dieren had een geweldig weekend in Hillegom, waar het Nederlands kampioenschap werd behaald.zaterdag werd de halve finale makkelijk gewonnen van TOP Papendrecht.

Zondag wachtte het sterke team Maliskamp uit Rosmalen. Toegejuicht door vele Dierense toeschouwers begon Rien van Dijk aan zijn singel. Het tennis was van topniveau en trok vele tientallen toeschouwers naar deze baan. Na een adembenemende wedstrijd met wisselende kansen won Rien met 6-4 en 7-5.
Berni Brader speelde tegelijk. Haar tegenstander was erg nerveus en verloor de eerste set kansloos van Berni. Door goede coaching kwam ze terug en won de tweede set. De derde set won Berni met 6-3.
De mix dubbel met Ingeborg Rutten en Henk Herberts was niet opgewassen tegen de spelers uit Rosmalen. Ze verloren met 6-2 en 6-2. De dames dubbel en de heren dubbel gingen gelijkertijd de baan op. Nicole van de Akker en Berni Brader speelden een goede eerste set. De heren Rien van Dijk en Peter Oversteegen haalden alles uit de kast, maar de tegenstanders waren sterker. De dames wonnen de tweede set met 6-4. Dieren was kampioen.
Bij de prijsuitreiking werd door de tennisbond de grote beker voor de derde maal op rij overhandigd aan de teamcaptain.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.