woensdag 20 oktober 2021 | WEEK 42 |
HomeDierenDerde maal Nederlands kampioen

Derde maal Nederlands kampioen

DIEREN – Het team 35 plus van Tennisvereniging Dieren had een geweldig weekend in Hillegom, waar het Nederlands kampioenschap werd behaald.zaterdag werd de halve finale makkelijk gewonnen van TOP Papendrecht.

Zondag wachtte het sterke team Maliskamp uit Rosmalen. Toegejuicht door vele Dierense toeschouwers begon Rien van Dijk aan zijn singel. Het tennis was van topniveau en trok vele tientallen toeschouwers naar deze baan. Na een adembenemende wedstrijd met wisselende kansen won Rien met 6-4 en 7-5.
Berni Brader speelde tegelijk. Haar tegenstander was erg nerveus en verloor de eerste set kansloos van Berni. Door goede coaching kwam ze terug en won de tweede set. De derde set won Berni met 6-3.
De mix dubbel met Ingeborg Rutten en Henk Herberts was niet opgewassen tegen de spelers uit Rosmalen. Ze verloren met 6-2 en 6-2. De dames dubbel en de heren dubbel gingen gelijkertijd de baan op. Nicole van de Akker en Berni Brader speelden een goede eerste set. De heren Rien van Dijk en Peter Oversteegen haalden alles uit de kast, maar de tegenstanders waren sterker. De dames wonnen de tweede set met 6-4. Dieren was kampioen.
Bij de prijsuitreiking werd door de tennisbond de grote beker voor de derde maal op rij overhandigd aan de teamcaptain.
 

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0211714_Beursvloer.jpg

Beursvloer helpt verenigingen en stichtingen

DOESBURG - Maandag 1 november is er weer een beursvloer van de Doesburg Rhedense Uitdaging. Verenigingen of stichtingen die hier graag aan mee willen doen, maar hun vraag nog niet goed concreet krijgen, zijn welkom om op donderdag 14 oktober aan te sluiten bij de inspiratiesessie in Jongerencentrum 0313 in

0209739_Het_Juridische_Huis.jpeg

Laagdrempelige hulp van studenten bij Het Juridische Huis

DIEREN - Wie een vraag heeft over juridische kwesties, hoeft niet direct een dure advocaat in te schakelen. In Dieren opende recent Het Juridische Huis, een initiatief van rechtenstudent Musa Elarslan. Particulieren en ondernemers kunnen hier terecht voor gratis juridisch advies.

DIEREN - Wie een vraag heeft over juridische kwesties, hoeft

Halloween Eerbeek in andere vorm, maar net zo spannend

EERBEEK - Geen Ride dit jaar, maar een andere invulling van Halloween Eerbeek. Drie weekenden lang kunnen bezoekers genieten van het
Skillspark, Screampark en de Scary Skelter Rally. Alles wordt weer uit de kast gehaald om het dorp in Halloween-sfeer te brengen. De decors en verlichting komen weer uit

Dierenaar Wim Ritsema klaar voor WK Marathon

DIEREN - Hardloper Wim Ritsema uit Dieren maakt zich op voor zijn deelname aan de marathon in Londen op zondag 3 oktober. Hij mag daar deelnemen aan het WK marathonlopen en is één van de kanshebbers in zijn leeftijdscategorie 55-59.

DIEREN - Hardloper Wim Ritsema uit Dieren maakt zich op voor

Paula Jolink geëerd door EC Hummelo

HUMMELO - Blij verrast was Paula Jolink, toen zij dinsdag tijdens de maandelijkse vergadering van de Evenementen Commissie Hummelo werd toegesproken door de gast...