Home / De Steeg / De Vlinder haalt geld op voor Kenia

De Vlinder haalt geld op voor Kenia

DIEREN – In de projectweek op Katholieke basisschool De Vlinder in Dieren is volop gewerkt rond het thema Afrika. Leskisten werden gebruikt om de leerlingen zoveel mogelijk te laten zien op welke manier de mensen daar leven.

Ook hebben ze werkstukken gemaakt die tijdens de fancy fair op 8 juni zijn verkocht. Het doel was om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor een dorpsgemeenschap in Kenia. De straatarme gemeenschap van Mwena, in het zuiden van Kenia, wordt geholpen bij het bouwen aan een betere toekomst.
Vanuit Stichting delta, waaraan De Vlinder als Deltaschool is verbonden, doen alle 26 scholen mee om zoveel mogelijk sponsorgeld in te zamelen voor diegenen die op 19 juni de Alpe d’Huez op de fiets gaan beklimmen.

www.delta4mwena.nl
 

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.