Home / Rozendaal / Zomerfair is een blijvertje

Zomerfair is een blijvertje

ROZENDAAL – Afgelopen weekend werd voor de tweede keer de Rozendaalse Zomerfair gehouden. Het was erg druk in en rond de kerk van het kasteeldorp.

De fair is een combinatie van een verkoopexpositie onder de naam Kunst in de kerk met een boekenmarkt van Jansen en De Feyter. Daarnaast werden er in de tuin van de kerk sieraden, tassen, hoeden, landgoedproducten en tuindecoraties aangeboden. De fair komt voort uit de jubileumviering voor het kerkgebouw: in 2008 bestond die 250 jaar. Ook toen werd een verkoopexpositie van kunst en brocante gehouden. Dit evenement viel zo in goede aarde, dat de Rozendalers besloten dat het verjaardagfeestje van de kerk wel elk jaar op deze manier gevierd mocht worden. De plek leent zich er uitstekend voor. Het was twee dagen gezellig druk. De organisatie kon het noodplan in de kast laten, want het bleef beide dagen droog – foto Marc Pluim

Lees ook

Afscheid van een bijzondere juf

ROZENDAAL – Veel basisscholen kennen het fenomeen. Zo’n juf die met de school vervlochten lijkt. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.