Afsluiting Bridgeseizoen

RHEDEN – Bridgeclub Willem de Zwijger uit Rheden hield vrijdag de Attent Zomerdrive; deze was tevens de afsluiting van het bridgeseizoen 2009-2010. Na afloop werden de winnaars van de competitie bekend gemaakt. Ursula Delen en Bep Haarlemmer kwamen vrijdag als beste uit de bus.

De donderdagcompetitie werd gewonnen door Ies en Eef van de Klei. De Attent Zomerdrive was ook de laatste mogelijkheid om te scoren voor de Attent Bridge Trophy. Als echte toppers eindigden Henk Jurriëns en Wim Hildering helemaal bovenaan. De heer van Haren, locatiedirecteur van Attent wonen welzijn en zorg, overhandigde de trophy aan beide heren, voor de laatste maal want Van Haren wisselt binnenkort van baan.
Het was een succesvol jaar voor de bridgeclub. Het aantal leden nam toe en de sfeer in de club was uitstekend.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.