Home / Rheden / Afsluiting Bridgeseizoen

Afsluiting Bridgeseizoen

RHEDEN – Bridgeclub Willem de Zwijger uit Rheden hield vrijdag de Attent Zomerdrive; deze was tevens de afsluiting van het bridgeseizoen 2009-2010. Na afloop werden de winnaars van de competitie bekend gemaakt. Ursula Delen en Bep Haarlemmer kwamen vrijdag als beste uit de bus.

De donderdagcompetitie werd gewonnen door Ies en Eef van de Klei. De Attent Zomerdrive was ook de laatste mogelijkheid om te scoren voor de Attent Bridge Trophy. Als echte toppers eindigden Henk Jurriëns en Wim Hildering helemaal bovenaan. De heer van Haren, locatiedirecteur van Attent wonen welzijn en zorg, overhandigde de trophy aan beide heren, voor de laatste maal want Van Haren wisselt binnenkort van baan.
Het was een succesvol jaar voor de bridgeclub. Het aantal leden nam toe en de sfeer in de club was uitstekend.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.