Home / Klarenbeek / Zomeravondconcert Muziekvereniging Klarenbeek

Zomeravondconcert Muziekvereniging Klarenbeek

KLARENBEEK – Muziekvereniging Klarenbeek geeft op vrijdagavond 18 juni een zomeravondconcert in het dokter Blokplantsoen in Klarenbeek (tegenover de Rabobank). Het jeugdorkest en Harmonieorkest zullen beiden een gedeelte van de avond voor hun rekening nemen met een gevarieerd licht programma. Er zal een aantal stoelen klaargezet worden voor de wat oudere toeschouwers. Wel een vriendelijk verzoek van het bestuur of de wat jongere bezoeker een eigen kruk of stoeltje mee wil nemen indien men wil gaan zitten. Er is gelegenheid om wat te drinken, verzorgd door restaurant Pijnappel.Het concert zal om 20:00 uur beginnen.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.