Home / Ellecom / Supergig in Rosso

Supergig in Rosso

ELLECOM – Afgelopen weekend stond Ellecom weer even helemaal op zijn kop tijdens de jaarlijkse zomerfeesten. Drie dagen volop activiteiten – van het vogelschieten op donderdag tot het afsluitende feest op zaterdagavond – stonden weer garant voor spektakel en gezelligheid. Dat kan heel prima met een programma dat al jaren op hoofdlijnen hetzelfde is: wat goed is moet je immers niet veranderen.

De donderdagavond van het Ellecomse zomerfeest begon traditioneel met het ‘Vogelschieten’. De strijd om de eer werd dit jaar in korte tijd beslecht: al in het begin van de tweede ronde schoot Julie Vos de vogel van zijn stokje en mag zij zich een jaar lang schutterskoningin van Ellecom noemen.
Iedereen kon dan ook op tijd naar de feesttent voor de vierde Supergig op rij, deze keer een ‘Supergig in Rosso’. Initiatiefnemer en drijvende kracht achter de gigs Henk Paas leverde wéér een geweldige prestatie. Maarliefst 59 Ellecomse muzikanten, jong en oud en waarvan er maar liefst twintig voor het eerst op het podium stonden, brachten een opvallend gevarieerd programma met klassiekers van bijvoorbeeld De Dijk en The Tramps , maar ook met een klompendans van Rowwen Heze en een Full-Monty-stripteaseact. De energie en het plezier in het samen muziek maken straalden van het podium – foto Han Uenk
 

Lees ook

Excelsior viert 125-jarig bestaan met groots concert

ELLECOM – Muziekvereniging Excelsior in Ellecom en De Steeg jubileert. De vereniging werd opgericht in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.