Home / Eerbeek / Kostbaar vaatje haring

Kostbaar vaatje haring

EERBEEK – De eerste Eerbeekse Haringparty, georganiseerd door de Lions Brummen, is een groot succes geworden. Er werd liefst drie mille bijeengebracht voor goede doelen.

De organisatie heeft na afloop heel veel enthousiaste reacties mogen ontvangen van de vele bezoekers. De sfeer zat er dan ook goed in, in de zonovergoten tuin van Grand Café de Korenmolen. Hoofdsponsor René Westerink van Westerink & Partners: “Met gepaste trots denk ik dat we deze Haringparty echt op de kaart hebben gezet, dit wordt een jaarlijks terugkerend evenement.”
Traditioneel werd een vaatje haring geveild. Voor het door ‘zeebanketconsulent’ Marius Mennink ter beschikking gestelde vaatje, werd uiteindelijk 700 euro geboden door Rob Niemann, eigenaar van camping De Bosgraaf in Lieren. De hele Haringparty heeft ruim 3.000 euro opgebracht, die geheel ten goede komt aan de goede doelen van Lions Brummen, namelijk Stichting Sterkamp en een kinderweeshuis in Rusland – foto Ron Oostveen
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.