Home / Doesburg / St. Maartensmaaltijd druk bezocht

St. Maartensmaaltijd druk bezocht

DOESBURG- De Maartensmaaltijd in Doesburg is wijd en zijd bekend en veel mensen komen dan ook ieder jaar terug om de veldsoep, brood en meloen te proeven die in de Martinikerk uitgereikt wordt. Enne…. Gratis eten smaakt natuurlijk nóg lekkerder.
De samenvoeging met de Hanzedag is waarschijnlijk een goede zet, want rond het middaguur stond er een lange rij voor de kerk en moest er een poosje gewacht worden voor er weer een paar stoelen vrij kwamen om te eten.
Maar ondertussen kon men wel genieten van de optredens. Op het marktplein werd een curiosamarkt gehouden waar door menigeen nog leuke en net missende verzamelobjecten gevonden werden – foto Hanny ten Dolle
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.