Home / Dieren / Genieten van een lunchconcert in het Carolinapark

Genieten van een lunchconcert in het Carolinapark

DIEREN – Stichting Vrienden van de Oranjerie Dieren hield zondag 13 juni van 12.00 tot 14.00 uur een lunchconcert door de Noisy Neighbours in het Carolinapark in Dieren. De Noisy Neighbours speelde Engelstalige pop – en rockcovers uit de jaren ’60, ’70 en ’80, onder het motto ‘Kan het met gitaar, dan wordt het met bas en drums erbij alleen maar mooier’. Als het zou regenen, ging het concert niet door. Maar daar was zaterdag absoluut geen sprake van. Bezoekers konden op hen zelf meegebrachte plaid of stoeltje in het gras in de zon zitten. Kinderen vermaakten zich met een voetbal en de nieuwe speeltoestellen in het park. – foto Han Uenk.

www.oranjerie-dieren.nl
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.