Home / De Steeg / PPSV zichtbaar vertegenwoordigd op Outdoor Gelderland

PPSV zichtbaar vertegenwoordigd op Outdoor Gelderland

DE STEEG – Acht amazones van de ponyclub PPSV De Spreng lieten zaterdag in de dressuur piste van Outdoor Gelderland een wervelende show zien met hun pony’s. Met aan kop Carlijn, gevolgd door Vera, Melissa, Estelle, Marieke, Renske, Esmee en Kimberly.

Met het thema WK reed het achttal, gehuld in gekleurde tenues aan carrousel show waar de hele tribune geboeid naar keek. Onder leiding van commandant Tanja Santing reden de amazones op zelf samengestelde WK muziek twee aan twee in colonne en maakten diverse figuren en formaties.
 

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.