Jeugdkamp Sportclub Brummen

BRUMMEN – In het weekend waarin het Wereldkampioenschap Voetbal van start ging in Zuid Afrika, vond op accommodatie De Hazenberg het jaarlijks jeugdkamp van Sportclub Brummen plaats. Meer dan 110 jongens en meisjes hadden zich op vrijdagmiddag gemeld, om aan een door de jeugdafdeling van de voetbalclub georganiseerd jeugdkamp deel te nemen. Als thema – en dat zal niemand verbazen – had men gekozen: ‘Zuid Afrika’. Alle activiteiten stonden in het teken van het grote voetbalfeest. Onder leiding van de ‘kampbobo’s’ T & T (Tonny Koekkoek en Theo Simmelink), die al jaren tekenen voor een perfecte organisatie, hebben de jeugdige voetballers/sters een prima sportweekend beleefd.

Vele vrijwilligers
Veel jeugdleiders en andere vrijwilligers, waaronder de keukenploeg, hebben hun weekend opgeofferd om de geelblauwe jongeren een ‘minivakantie’ te bezorgen. Het kamp werd op vrijdagmiddag 17.00 uur geopend op het middenterrein van De Hazenberg, waar twee grote tenten waren geplaatst, met daaromheen ongeveer vijftien kleinere tenten die als slaaponderkomen dienden voor de jeugd. Na het zaterdagmorgenontbijt was er eerst ochtendgymnastiek onder leiding van de oranjekomiek Arjan Eikelboom. Elke team kreeg te maken met onder andere een kokosnootrace, safarischieten, slangen, woestijn- en springbokkenrace. Er konden daarbij punten verdiend worden. Zondag werd het jeugdkamp afgesloten met een zwemfeest in Rhienderoord. ‘s Middags konden de ouders hun kroost weer ophalen en ging men moe, maar tevreden huiswaarts.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.