Home / Beekbergen / 750 deelnemers halen vierdaagse

750 deelnemers halen vierdaagse

BEEKBERGEN – De ruim 750 deelnemers die vorige week deelnamen aan de achtentwintigste editie van de avondvierdaagse in Beekbergen hebben de tocht allemaal uitgelopen. Dit werd vrijdag natuurlijk beloond met een mooie medaille, na het lopen van de gezellige intocht door het dorp met muziek van muziekverenigingen De Eendracht en Prins Bernhard. Bij het eindpunt, De Boerderij, konden alle kinderen nog nagenieten van het zogenoemde blarenbal, een disco voor de kids. – Foto Han Uenk.
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.