Home / Leuvenheim / Leuvenheimse Zeskamp

Leuvenheimse Zeskamp

LEUVENHEIM – Water speelde een hoofdrol tijdens de zonovergoten zeskamp in Leuvenheim. De ludieke en sportieve strijd tussen zestien teams vond zaterdagmiddag plaats in het kader van de School- en Oranjefeesten in het dorp.
Na het vogelschieten op vrijdag, de optocht en de kinderspelen op zaterdagochtend, bonden in de middag de zeskampploegen onderling de strijd aan. De omstandigheden waren er perfect voor en de sfeer was dan ook opperbest op het terrein bij de Rietgors. Naast de zeskamp waren daar nog tal van andere spelen waaraan meegedaan kon worden, zoals het buikschuiven en de stoelendans. ’s Avonds was er bal en op zondagochtend het traditionele ontbijt met muziek.
 

Lees ook

Leuvenheim wandelt

LEUVENHEIM – Op zondag 5 november hield Leuvenheims Belang een herfstwandeling. Met zo’n 15 dorpsgenoten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.