Home / Doesburg / Grote deelname 4-daagse

Grote deelname 4-daagse

DOESBURG – De avondvierdaagse in Doesburg is weer een gezellige en drukke happening geworden. Dit jaar liepen er ongeveer een 860 kleine en grote mensen mee.

Vrijdagavond om 19.30 uur precies vertrokken alle deelnemers vanaf de Contre Escarpe voor het ererondje door de stad. Over de Bleekerskade trok de lange stoet onder begeleiding van maar liefst drie muziekcorpsen. Foto’s maken was geen probleem ,er liepen genoeg leuke en ludiek aangeklede wandelaars bij. Toch trok er een extra aandacht en dat was Willemien (foto). Degenen die met haar mee liepen, hielden een bordje boven haar hoofd met daarop 35. Ze liep deze avondvierdaagse immers liefst voor de 35e keer mee. Toch wel een vermelding waard.
Ook deze avondvierdaagse is weer bijzonder goed verlopen mede dankzij de goede zorgen van het Rode Kruis en de vele verkeersregelaars die op de oversteekplaatsen het verkeer in goede banen regelden en de wandelaars veilig lieten oversteken – foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.